Мексико излиза срещу Полша в мач от група С на Мондиал

...
Мексико излиза срещу Полша в мач от група С на Мондиал
Коментари Харесай

Полша и Мексико се сблъскват в непредвидим дуел

Мексико излиза против Полша в мач от група " С " на Мондиал 2022. Срещата от 18:00 часа на стадион " Ахмад бин Али " ще бъде ръководена от австралийския рефер Крис Бийт.

Повечето погледи ще бъдат ориентирани към Роберт Левандовски. Капитанът на поляците и рекордьор по голове за националния тим ще търси първо попадение на Световно състезание. 34-годишният нападател на Барселона ще бъде окуражен да класира отбора най-малко за осминафиналите, защото най-вероятно това ще е последното му присъединяване на Мондиал.



Мексико има неповторим връх на Световни шампионати. На последните седем шампионата отборът постоянно се класира и минава груповата фаза, само че всякога отпада на осминафиналите. Тимът на Херардо Мартино показва съмнения в последните си мачове, като редува победа със загуба в контролите през есента. Очаква се наставникът да остави Раул Хименес на пейката, защото нападателят към момента не е оптимална кондиция след травма.
 Мексико - промененото ДНК
Мексико - промененото ДНК

" Ацтеките " залагат на преса и нападателен футбол

След назначението на Чеслав Михневич нещата в отбора на Полша се стабилизираха и тимът победи Швеция в плейофите, с цел да си обезпечи място на Мондиала. При последните си три участия на международно поляците отпадат в групите, като и трите пъти записват по една победа и две загуби.
 Полша - Левандовски повежда
Полша - Левандовски повежда " орлите " към Катар

Поляците разполагат с едно от най-силното потомство от играчи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР